ÚJ CERTUSS Universal TC: Fokozatmentes teljesítményszabályozás

Teljesítmény 500 - 1800 kg/h

2013. áprilisától megkezdődött a legújabb generációs CERTUSS Universal TC gőzfejlesztő forgalmazása.
A több éves fejlesztés a berendezés külső megjelenése és technológiai előnyei szempontjából kiemelkedő eredményeket hozott, így mérföldkőnek számít a német vállalat életében.
 

+ Fokozatmentes teljesítményszabályozás
+ 5 perces felfűtési idő
+ Rendkívül magas hatásfok (akár 108%-os!)
+ Távvezérlés
+ Alacsony helyszükséglet
+ Pótalkatrészek 20 évre garantálva
+ Modern külső design

 

Mit jelent a modulációs égőszabályozás az új Certuss gőzfejlesztőknél?

Pontosabb nyomástartást
Jobb gőzminőséget
Nagyobb rugalmasságot
Energiatakarékosabb üzemet

Pontosabb nyomástartás: a preciziós nyomásmérőnek és a vezérlésnek köszönhetően az érintőpanelről beállított gőznyomást pontosan tudja tartani az új Certuss Universal TC.
 

Jobb gőzminőség: a berendezés folyamatos szabályzása és a frekvenciavezérelt tápszivattyú lehetővé teszi, hogy a gép a gőznyomás mellett a gőzhőmérsékletet is figyelembe vegye, ezáltal mindig száraz, telített zónában tudja tartani a gőzparamétereket.
 

Nagyobb rugalmasság: a központi vezérlés memóriájába különböző gőztermelési karakterisztikákat lehet elmenteni, ezátlal teljesen a termelési igényeknek, a technológia elvárásoknak megfelelő gőzminőséget tud a berendezés előállítani.
 

Energiatakarékosabb üzem: a folyamatszabályozás mindig az adott elvételhez illeszkedő gázfogyasztást jelent, nincsenek gyakori égőindulások, ezáltal az új konstrukció energiatakarékosabb üzemet biztosít.
 
 

Az új Touch Control: érintőképernyős vezérlés

A berendezés kezelése, beállítása egy egyszerűen használható grafikus érintőkijelzős kezelőfelületen történik. A Touchscreen kijelzőn különböző jogosultságokat lehet adni a felhasználóknak: a kezelő „start-stop” funkciójától kezdve a műszaki vezető gőznyomás és gőztermelési karakterisztika választási lehetőségén keresztül (különböző technológiai igényekhez különböző beállítások, akár más gőznyomások, „receptek”) a szerviz jogosultságig: a technológiára szabályzás, távvezérlés és ellenőrzés akár távolról, hálózaton keresztül vagy mobiltelefonról is történhet, időt és pénzt megspórolva ezáltal. 
A kijelző magyar nyelven, jól érthetően és egyszerűen segíti a munkát, az előre beállított programokkal egy konzerválás vagy kazánfelülvizsgálat leegyszerűsödik.Ajánlatkérés

Prospektus letöltés


Vélemények termékeinkről
Pannon Pulyka Kft

A gőz közvetlen felhasználási módja: a darálékba kerül a pelletálás során, így nagyon fontos a gőz kiváló minősége.
A CERTUSS gőzfejlesztő hibamentesen és gazdaságosan működik, a Bepateknél tapasztalt kiszolgálás és ügyintézés szintén magas színvonalú.Rotburger Sörfőzde

A sörfőzés során  a főzőüst melegítéséhez használjuk a gőzt. A komlóforralást másfél órán keresztül végezzük. Ez a leggyorsabb és legintenzívebb eljárás, ezért használjuk a gőzfejlesztőt. A villannyal való melegítés jóval költségesebb és minőségileg is rosszabb megoldást jelent.
A készülék könnyen szerelhető és könnyen kezelhető, köszönhetően a sikeres betanításnak, mely során a Bepatek Kft kollégái szakmai hozzáértésükkel nagy segítséget jelentettek számunkra a tervezés és az üzemeltetés szempontjából is.


 

Szentkirályi Ásványvíz Kft.

Cégünknél a gőzfejlesztőnek két felhasználási módja is van. Az egyik, amikor a palackozó gépsornál a központi tisztítórendszerben elviszik a gőzt és ott meleg vizet állítanak elő. Ez lemezes hőcserélőn keresztül történik.
A másik felhasználási mód a visszatérő üvegmosás során egy lúgos oldat felmelegítése, ez csöves hőcserélőn keresztül zajlik. Alapvetően a melegítéshez van szükség gőzre. Az elektromos kazánnál a CERTUSS gőzfejlesztő jóval költséghatékonyabb, többek között ezért döntöttünk e termék mellett.


Házisweets Édesipari Kft

A CERTUSS gőzfejlesztő gazdaságos üzembiztos és nem igényel különösebb rátekintést. Főzéshez és besűrítéshez használjuk a gőzt, főként cukorkagyártáshoz, karamell és cukoroldat előállításához használható a gőzfejlesztő.
A készülék könnyen szerelhető és könnyen kezelhető, köszönhetően a sikeres betanításnak

Tamási Hús Kft.

Jelenleg 2 db CERTUSS Junior 500 típusú gőzfejlesztő berendezés működik húsipari üzemünkben.
Az elsőt 2006-ban vásároltuk, majd 2011-ben a jó tapasztalatok, és a technológiai igény miatt vásároltuk a másodikat.
A gőzfejlesztőt a húsipari technológiához alkalmazzuk, az előállított gőz minőségével maximálisan elégedettek vagyunk.

 

Zsellér Állattenyésztő Kft.

A CERTUSS német gyors-gőzfejlesztőről és a Bepatek Kft-ről már előtte is jókat hallottunk a szakmában, majd a további információk is meggyőztek bennünket.
Döntésünk jónak bizonyult, és azóta is zavartalanul üzemeltetjük a gőzfejlesztőt, amelynek működése gazdaságos és üzembiztos.

Szamos Marcipán Kft.

Cégünk 1996-ban vásárolt CERTUSS gőzfejlesztőt., és a készülék azóta is meghibásodás nélkül üzemel. Gazdaságos és üzembiztos, nem igényel különösebb rátekintést.
A gőzt melegvíz előállítására használjuk, hőcserlőn keresztül. Egyéb felhasználási területek: edény-, ill. ládamosáshoz, a berendezések melegítéséhez szükséges. Maga a gőz gyakorlatilag tisztító funkciót is betölt. a marcipángyártás során közvetve alkalmazzuk.

 

Agárdi Pálinkafőzde


A beruházáskor számunkra az egyik döntő szempontot a Certuss név jelentette, mely önmagában garanciát jelent. A német anyacég a minőséget tükrözi, több év távlatában megerősítjük, jó volt az elgondolásunk. A gőzfejleszőt megbízható, energiatakarékos, könyen kezelhető és csendes. Nagy előnye a készüléknek, hogy olcsón lehet üzemeltetni és vizsgára sincs szükség a 400 kg alatti gőzfejlesztők esetében.

Diósgyőri Papírgyár

A Bepatek Kft képzett mérnökeivel kialakított rendszer 2010-től biztosítja a gyártósorunk gőzellátását, megfelelve a gyártósor folyamatos és biztonságos gőzellátásának (24 órás üzem, 5 percnél hosszabb idejű gőzkimaradás esetén a gyártósor leáll).
A CERTUSS gépek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról, valamint energiatakarékos üzemeltetésükről híresek, a mi üzemeltetési tapasztalatunk is megerősíti ezeket. Rugalmasan, az igényekhez igazodóan működtethető az új rendszerünk, ennek eredményeként gázfelhasználásunkat csökkenteni tudtuk.