AKORRIT Kazánvédő vegyszer

 

Az Akorrit kazánvédő (kazántápvíz kondíconáló vegyszer)  vegyszer használatával hozzájárul a gőzfejlesztők biztonságos üzemeltetéséhez, és megfelelő karbantartásához.
Segítségével elkerülhető az üzemleállás, a savazási költség, a még költségesebb csőkígyócsere  és a többlet energiafelhasználás.

 

 AKORRIT RENDELÉS

 

KEDVEZMÉNYEK:

 • 3 kanna együttes megrendelése esetén ingyenes kiszállítás
 • 10 kanna rendelésekor 5 % kedvezmény a teljes árból
 • 24 kanna rendelésekor / egy EUR raklap / 10 %kedvezmény a teljes árból

 

Miért hasznos?

 

 • alkalizálja a kazánvizet
 • megköti a maradékkeménységet
 • foszfát védőréteget épít fel
 • megköti a kazánvíz maradék oxigéntartalmát
 • megakadályozza az oxigénkorroziót                                       
 • gőzzel nem illékony, ezáltal élelmiszeri üzemekben
 • és légnedvesítési célokra is  használható
 • adagolási mennyiség: ca. 100g/m3 tápvíz
 • kiszerelés: 25 kg-os kannákban

 

 

Típusai:

 

 

 •  Illékony
 •  Folyékony
 •  Folyékony alkális

 

 

 

 

 

 


Vegyszer használata nélkül

Vegyszer használatával 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ügyfeleink mondták:

Dalkia Energia Zrt:
„Jó tapasztalataink miatt, ajánljuk a CERTUSS gőzfejlesztőket használó üzemeknek az Akorrit vegyszer használatát, amennyiben szeretnék berendezésük tervezett élettartamát megőrizni, és üzemleállás, többlet energiafelhasználás nélkül működtetni.”


ExtractumPharma Zrt.:
„A korábbi oxigénkorrózió okozta problémákat a Bepatek Kft által forgalmazott és ajánlott Akorrit folyékony kazánvédő vegyszer rendszeres használatával tudtuk kiküszöbölni, aminek segítségével elkerülhető a savazási költség, és a csőkígyó kilyukadása”


Provimi Hungary Zrt.
„A Bepatek Kft. által ajánlott folyékony kazánvédő vegyszer, az Akorrit használatát hosszútávon fontosnak tartjuk, ezért rendszeresen vásároljuk. A frissen mért eredmények azt mutatják, hogy valóban hatékony és hiszünk benne, hogy használatával elkerülhetjük az oxigénkorrózió általi meghibásodásokat, akár a csőkígyó kilyukadását, a savazási költséget és az esetleges üzemleállást.”


Steiner-Autohof Kft.
„A kazán védelme érdekében Akorrit folyékony vegyszert használunk, amelyet mindenképpen javasolunk minden CERTUSS üzemeltetőnek a berendezés hosszú távú használata érdekében.”

 

Letölthető leírások:

ALF 2 Akorrit folyékony kazánvédő vegyszer

ADS Akorrit diszpergálószer kazánvizek számára

BD Akorrit illékony kazánvédő vegyszer
PFK Akorrit alkális kazánvédő vegyszer

Si Akorrit diszpergálószer kazánberendezésekben lévő kovasavhoz


Vélemények termékeinkről
Pannon Pulyka Kft

A gőz közvetlen felhasználási módja: a darálékba kerül a pelletálás során, így nagyon fontos a gőz kiváló minősége.
A CERTUSS gőzfejlesztő hibamentesen és gazdaságosan működik, a Bepateknél tapasztalt kiszolgálás és ügyintézés szintén magas színvonalú.Rotburger Sörfőzde

A sörfőzés során  a főzőüst melegítéséhez használjuk a gőzt. A komlóforralást másfél órán keresztül végezzük. Ez a leggyorsabb és legintenzívebb eljárás, ezért használjuk a gőzfejlesztőt. A villannyal való melegítés jóval költségesebb és minőségileg is rosszabb megoldást jelent.
A készülék könnyen szerelhető és könnyen kezelhető, köszönhetően a sikeres betanításnak, mely során a Bepatek Kft kollégái szakmai hozzáértésükkel nagy segítséget jelentettek számunkra a tervezés és az üzemeltetés szempontjából is.


 

Szentkirályi Ásványvíz Kft.

Cégünknél a gőzfejlesztőnek két felhasználási módja is van. Az egyik, amikor a palackozó gépsornál a központi tisztítórendszerben elviszik a gőzt és ott meleg vizet állítanak elő. Ez lemezes hőcserélőn keresztül történik.
A másik felhasználási mód a visszatérő üvegmosás során egy lúgos oldat felmelegítése, ez csöves hőcserélőn keresztül zajlik. Alapvetően a melegítéshez van szükség gőzre. Az elektromos kazánnál a CERTUSS gőzfejlesztő jóval költséghatékonyabb, többek között ezért döntöttünk e termék mellett.


Házisweets Édesipari Kft

A CERTUSS gőzfejlesztő gazdaságos üzembiztos és nem igényel különösebb rátekintést. Főzéshez és besűrítéshez használjuk a gőzt, főként cukorkagyártáshoz, karamell és cukoroldat előállításához használható a gőzfejlesztő.
A készülék könnyen szerelhető és könnyen kezelhető, köszönhetően a sikeres betanításnak

Tamási Hús Kft.

Jelenleg 2 db CERTUSS Junior 500 típusú gőzfejlesztő berendezés működik húsipari üzemünkben.
Az elsőt 2006-ban vásároltuk, majd 2011-ben a jó tapasztalatok, és a technológiai igény miatt vásároltuk a másodikat.
A gőzfejlesztőt a húsipari technológiához alkalmazzuk, az előállított gőz minőségével maximálisan elégedettek vagyunk.

 

Zsellér Állattenyésztő Kft.

A CERTUSS német gyors-gőzfejlesztőről és a Bepatek Kft-ről már előtte is jókat hallottunk a szakmában, majd a további információk is meggyőztek bennünket.
Döntésünk jónak bizonyult, és azóta is zavartalanul üzemeltetjük a gőzfejlesztőt, amelynek működése gazdaságos és üzembiztos.

Szamos Marcipán Kft.

Cégünk 1996-ban vásárolt CERTUSS gőzfejlesztőt., és a készülék azóta is meghibásodás nélkül üzemel. Gazdaságos és üzembiztos, nem igényel különösebb rátekintést.
A gőzt melegvíz előállítására használjuk, hőcserlőn keresztül. Egyéb felhasználási területek: edény-, ill. ládamosáshoz, a berendezések melegítéséhez szükséges. Maga a gőz gyakorlatilag tisztító funkciót is betölt. a marcipángyártás során közvetve alkalmazzuk.

 

Agárdi Pálinkafőzde


A beruházáskor számunkra az egyik döntő szempontot a Certuss név jelentette, mely önmagában garanciát jelent. A német anyacég a minőséget tükrözi, több év távlatában megerősítjük, jó volt az elgondolásunk. A gőzfejleszőt megbízható, energiatakarékos, könyen kezelhető és csendes. Nagy előnye a készüléknek, hogy olcsón lehet üzemeltetni és vizsgára sincs szükség a 400 kg alatti gőzfejlesztők esetében.

Diósgyőri Papírgyár

A Bepatek Kft képzett mérnökeivel kialakított rendszer 2010-től biztosítja a gyártósorunk gőzellátását, megfelelve a gyártósor folyamatos és biztonságos gőzellátásának (24 órás üzem, 5 percnél hosszabb idejű gőzkimaradás esetén a gyártósor leáll).
A CERTUSS gépek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról, valamint energiatakarékos üzemeltetésükről híresek, a mi üzemeltetési tapasztalatunk is megerősíti ezeket. Rugalmasan, az igényekhez igazodóan működtethető az új rendszerünk, ennek eredményeként gázfelhasználásunkat csökkenteni tudtuk.