AKORRIT Kazánvédő vegyszer

 

Az Akorrit kazánvédő (kazántápvíz kondíconáló vegyszer)  vegyszer használatával hozzájárul a gőzfejlesztők biztonságos üzemeltetéséhez, és megfelelő karbantartásához.
Segítségével elkerülhető az üzemleállás, a savazási költség, a még költségesebb csőkígyócsere  és a többlet energiafelhasználás.

 

 AKORRIT RENDELÉS

 

KEDVEZMÉNYEK:

 • 3 kanna együttes megrendelése esetén ingyenes kiszállítás
 • 10 kanna rendelésekor 5 % kedvezmény a teljes árból
 • 24 kanna rendelésekor / egy EUR raklap / 10 %kedvezmény a teljes árból

 

Miért hasznos?

 

 • alkalizálja a kazánvizet
 • megköti a maradékkeménységet
 • foszfát védőréteget épít fel
 • megköti a kazánvíz maradék oxigéntartalmát
 • megakadályozza az oxigénkorroziót                                       
 • gőzzel nem illékony, ezáltal élelmiszeri üzemekben
 • és légnedvesítési célokra is  használható
 • adagolási mennyiség: ca. 100g/m3 tápvíz
 • kiszerelés: 25 kg-os kannákban

 

 

Típusai:

 

 

 •  Illékony
 •  Folyékony
 •  Folyékony alkális

 

 

 

 

 

 


Vegyszer használata nélkül

Vegyszer használatával 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ügyfeleink mondták:

Dalkia Energia Zrt:
„Jó tapasztalataink miatt, ajánljuk a CERTUSS gőzfejlesztőket használó üzemeknek az Akorrit vegyszer használatát, amennyiben szeretnék berendezésük tervezett élettartamát megőrizni, és üzemleállás, többlet energiafelhasználás nélkül működtetni.”


ExtractumPharma Zrt.:
„A korábbi oxigénkorrózió okozta problémákat a Bepatek Kft által forgalmazott és ajánlott Akorrit folyékony kazánvédő vegyszer rendszeres használatával tudtuk kiküszöbölni, aminek segítségével elkerülhető a savazási költség, és a csőkígyó kilyukadása”


Provimi Hungary Zrt.
„A Bepatek Kft. által ajánlott folyékony kazánvédő vegyszer, az Akorrit használatát hosszútávon fontosnak tartjuk, ezért rendszeresen vásároljuk. A frissen mért eredmények azt mutatják, hogy valóban hatékony és hiszünk benne, hogy használatával elkerülhetjük az oxigénkorrózió általi meghibásodásokat, akár a csőkígyó kilyukadását, a savazási költséget és az esetleges üzemleállást.”


Steiner-Autohof Kft.
„A kazán védelme érdekében Akorrit folyékony vegyszert használunk, amelyet mindenképpen javasolunk minden CERTUSS üzemeltetőnek a berendezés hosszú távú használata érdekében.”

 

Letölthető leírások:

AL2F Akorrit folyékony kazánvédő vegyszer

ADS Akorrit diszpergálószer kazánvizek számára

BD Akorrit illékony kazánvédő vegyszer
PFK Akorrit alkális kazánvédő vegyszer

Si Akorrit diszpergálószer kazánberendezésekben lévő kovasavhoz


Vélemények termékeinkről
Pannon Pulyka Kft

A gőz közvetlen felhasználási módja: a darálékba kerül a pelletálás során, így nagyon fontos a gőz kiváló minősége.
A CERTUSS gőzfejlesztő hibamentesen és gazdaságosan működik, a Bepateknél tapasztalt kiszolgálás és ügyintézés szintén magas színvonalú.Rotburger Sörfőzde

A sörfőzés során  a főzőüst melegítéséhez használjuk a gőzt. A komlóforralást másfél órán keresztül végezzük. Ez a leggyorsabb és legintenzívebb eljárás, ezért használjuk a gőzfejlesztőt. A villannyal való melegítés jóval költségesebb és minőségileg is rosszabb megoldást jelent.
A készülék könnyen szerelhető és könnyen kezelhető, köszönhetően a sikeres betanításnak, mely során a Bepatek Kft kollégái szakmai hozzáértésükkel nagy segítséget jelentettek számunkra a tervezés és az üzemeltetés szempontjából is.


 

Szentkirályi Ásványvíz Kft.

Cégünknél a gőzfejlesztőnek két felhasználási módja is van. Az egyik, amikor a palackozó gépsornál a központi tisztítórendszerben elviszik a gőzt és ott meleg vizet állítanak elő. Ez lemezes hőcserélőn keresztül történik.
A másik felhasználási mód a visszatérő üvegmosás során egy lúgos oldat felmelegítése, ez csöves hőcserélőn keresztül zajlik. Alapvetően a melegítéshez van szükség gőzre. Az elektromos kazánnál a CERTUSS gőzfejlesztő jóval költséghatékonyabb, többek között ezért döntöttünk e termék mellett.


Házisweets Édesipari Kft

A CERTUSS gőzfejlesztő gazdaságos üzembiztos és nem igényel különösebb rátekintést. Főzéshez és besűrítéshez használjuk a gőzt, főként cukorkagyártáshoz, karamell és cukoroldat előállításához használható a gőzfejlesztő.
A készülék könnyen szerelhető és könnyen kezelhető, köszönhetően a sikeres betanításnak

Tamási Hús Kft.

Jelenleg 2 db CERTUSS Junior 500 típusú gőzfejlesztő berendezés működik húsipari üzemünkben.
Az elsőt 2006-ban vásároltuk, majd 2011-ben a jó tapasztalatok, és a technológiai igény miatt vásároltuk a másodikat.
A gőzfejlesztőt a húsipari technológiához alkalmazzuk, az előállított gőz minőségével maximálisan elégedettek vagyunk.

 

Zsellér Állattenyésztő Kft.

A CERTUSS német gyors-gőzfejlesztőről és a Bepatek Kft-ről már előtte is jókat hallottunk a szakmában, majd a további információk is meggyőztek bennünket.
Döntésünk jónak bizonyult, és azóta is zavartalanul üzemeltetjük a gőzfejlesztőt, amelynek működése gazdaságos és üzembiztos.

Szamos Marcipán Kft.

Cégünk 1996-ban vásárolt CERTUSS gőzfejlesztőt., és a készülék azóta is meghibásodás nélkül üzemel. Gazdaságos és üzembiztos, nem igényel különösebb rátekintést.
A gőzt melegvíz előállítására használjuk, hőcserlőn keresztül. Egyéb felhasználási területek: edény-, ill. ládamosáshoz, a berendezések melegítéséhez szükséges. Maga a gőz gyakorlatilag tisztító funkciót is betölt. a marcipángyártás során közvetve alkalmazzuk.

 

Agárdi Pálinkafőzde


A beruházáskor számunkra az egyik döntő szempontot a Certuss név jelentette, mely önmagában garanciát jelent. A német anyacég a minőséget tükrözi, több év távlatában megerősítjük, jó volt az elgondolásunk. A gőzfejleszőt megbízható, energiatakarékos, könyen kezelhető és csendes. Nagy előnye a készüléknek, hogy olcsón lehet üzemeltetni és vizsgára sincs szükség a 400 kg alatti gőzfejlesztők esetében.

Diósgyőri Papírgyár

A Bepatek Kft képzett mérnökeivel kialakított rendszer 2010-től biztosítja a gyártósorunk gőzellátását, megfelelve a gyártósor folyamatos és biztonságos gőzellátásának (24 órás üzem, 5 percnél hosszabb idejű gőzkimaradás esetén a gyártósor leáll).
A CERTUSS gépek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról, valamint energiatakarékos üzemeltetésükről híresek, a mi üzemeltetési tapasztalatunk is megerősíti ezeket. Rugalmasan, az igényekhez igazodóan működtethető az új rendszerünk, ennek eredményeként gázfelhasználásunkat csökkenteni tudtuk.